Szénsavfürdő otthon, hogy Önnek igazán kényelmes legyen!

Az élet-útja a szervezet érhálózata. Az érhálózat minősége az Ön életminősége!

Mortalitás (halálozás)

 

Ön bizonyára tudja, hogy a betegség milyen egészségtelen.
Kérdezze meg kezelőorvosát, és használja a szénsavfürdőt egészségére!

 Mit gondol, Ön vagy ismerősei (kb.) vajon melyik  sorba tartoznak?

a felnőtt lakosság      47% -ának azonnal, 
                                  
23% -ának 5 éven belül, de azonnal,
                                  
15% -ának 10 éven belül valószínűleg szüksége van/lesz , és mindössze:

                                   15% -ának valószínűleg soha  nem lesz szüksége az értágításra, a szénsavfürdő hatásaira ahhoz, hogy életminősége javuljon.

 

Figyelemfelkeltés: (statisztika, melyet letagadni lehet, de nem érdemes)

Magyarországon közel 150.000 ember hal meg érszűkület következményeként fellépő szívinfarktusban.

Magyarországon majd egy városnyi lakosság, évi 40.000 hal meg atherothrombosis következtében.

A perifériás artériás érszűkület

A perifériás artériás érbetegséget az alsó végtagok érszűkületeként szokás említeni. Enyhébb formájában járásra jelentkező lábfájdalom, lábikra görcs jelentkezik, súlyosabb esetben a fájdalom már mozgás nélkül is jelentkezik. A legsúlyosabb állapotban a vérkeringés tartós és állandó csökkenése miatt fekélyesedés keletkezik a lábszáron vagy lábfejen. Ennek további súlyosbodása vagy felülfertőződése akár a végtag amputációjához is vezethet. A végtag amputációja a legsúlyosabb lokális következmény, ám a beteg életben marad.

Kevésbé ismert, hogy az alsó végtagi érszűkületnek még a végtagi amputációnál is súlyosabb következményei lehetnek: a szívinfarktus, a szélütés és a halál.

Az alsóvégtagi beteg érfalon ugyanúgy kitapadnak a trombociták a meszes plakkokon és elzárják az eret, mint máshol a szervezetben. Ez okozza a helyi tüneteket. Ha azonban a trombus egy rész leszakad, azt a véráram továbbsodorja a szervezet más életfontosságú szerveihez és ott jelentkeznek a tünetek, amelyeknek következményei rendszerint sokkal súlyosabbak, mint a lábon tapasztalt tünetek. Emiatt nevezzük a végtagok érszűkületét a szív infarktus és a szélütés előrejelzőinek. Ez a felismerés csak az utóbbi években került a figyelem középpontjába, elsősorban a thrombocita aggregáció gátló készítmények klinikai vizsgálatai során szerzett nagy beteganyagot felölelő nemzetközi tanulmányok eredményeképpen. Ennek ellenére még nem kellően széles körben realizálódott a perifériás artériás érbetegségek szerepe, holott diagnózisuk alapszinten rendkívül egyszerű non-invazív vizsgálatokkal meghatározható és a betegség várható lefolyására is előrejelzést tudnak biztosítani.

Míg a végtagokra lokalizálódó kórformák elkésve, vagy nem kellően kezelve végtagvesztéshez vezetnek, életfogytiglan tartó munkaképesség-csökkenést, vagy –képtelenséget okoznak, addig a végtagi erek faláról elszabadult trombus akár életveszélyes állapotot is teremthet. Az akut elzáródásuk okozta halálozási arány meghaladja a 70%-ot.

Mindezek alapján az egyén szempontjából tartós rokkantsághoz vezetnek, a társadalomra pedig súlyos szociális terheket rónak. Köztudott, hogy a legolcsóbb terápia a megelőzés, ezért egészségügyi és gazdasági megfontolások alapján a prevencióra egyre nagyobb figyelmet és összeget szükséges fordítani.

Az atherothrombosis világméretű népbetegség

Világszerte több mint 32 millió esetben állapítottak meg atherothrombosist, előfordulása folyamatosan nő. Azt prognosztizálják, hogy 2005-re több mint egyharmadával több eset fordul elő, mint 1997-ben. A világon több mint 26 millió1 ember hal meg évente az atherothrombosis következményei miatt, amely az összes haláleset 28%-a. 1999-ben az Amerikai Egyesült Államokban az összes elhalálozás 41,1%-át a cardovascularis betegségeknek tulajdonították, nők esetében az Európai Unió valamennyi országában a férfiaknál pedig Franciaországot kivéve ugyancsak a cardiovascularis betegség a fő halálok. Magyarországon majd egy városnyi lakosság, évi 40.000 ember hal meg atherothrombosis következtében. Magyarország vezeti az 1000 lakosra jutó cardiovasculáris halálozások listáját is

Sajnos!

 

Teszünk ellene?

Kérem, jusson eszébe, hogy milyen egészségtelen a betegség!

 

 

BIO-BAD Kft.   18 éve az egészség szolgálatában

Egészség a mélyből - Szénsavfürdő otthon

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 12
Tegnapi: 20
Heti: 154
Havi: 1 485
Össz.: 233 390

Látogatottság növelés
Oldal: Mortalitás (halálozás)
Szénsavfürdő otthon, hogy Önnek igazán kényelmes legyen! - © 2008 - 2019 - szensavfurdootthon.hupont.hu

A honlap magyarul nem csak a weblap első oldalát jelenti, minden oldal együtt a honlap.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »